El Berguedà se situarà en el tram 21 en la manifestació a la Diagonal de l'11-S

Les territorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) demanen als berguedans que s'inscriguin i utilitzin el servei de bus que s'ha organitzat des de la comarca

Redacció
03 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:06h
Manifestació de l'11 de setembre de l'any passat.
Manifestació de l'11 de setembre de l'any passat. | Adrià Costa
El Berguedà estarà en el tram 21 a la manifestació a la Diagonal de l'11S d'enguany. Les corresponents territorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han demanat als berguedans, a través de les xarxes, que s'inscriguin i utilitzin el servei de bus que s'ha organitzat des de la comarca.
 
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha posat ja en marxa la venda de tiquets per anar amb autocar a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona des de la comarca del Berguedà. Aquest any el lema de la concentració serà "Fem República Catalana" i l'objectiu el d'implementar el dret d'autodeterminació de Catalunya. 
 
La majoria de territorials de la comarca organitzaran autocars de manera conjunta, i l'ANC Berguedà ha fet públics ja els cartells amb informació de la venda de tiquets, que costen 10 euros, i els horaris de sortida de bus en una dotzena de municipis. A Berga, es poden comprar aquests tiquets a la llibreria Huch, Intersport Serramartí, Assegurances Allianz, Bar Canigó, Bar Kora's, i a la parada que l'ANC munta els dissabtes durant el mercat setmanal. Segons consta als cartells que s'han difós, la sortida del bus l'11 de setembre serà a les 12 del migdia davant del monument a Rafael de Casanova.
Arxivat a