Havaneres amb Mar Endins, Anaïs Vila i Els Rupits, a la Festa Major de Montclar

El municipi acull fins diumenge vermuts musicals, animació infantil i un ampli ventall d'actes per a totes les edats

Redacció
02 d'agost del 2018
Actualitzat a les 19:18h
Imatge promocional de la Festa Major de Montclar.
Imatge promocional de la Festa Major de Montclar. | Ajuntament de Montclar

Imatge promocional de la Festa Major de Montclar. Foto: Ajuntament de Montclar


La Festa Major de Montclar arriba aquest cap de setmana carregada de música i amb tot un seguit d'actes per a totes les edats, propostes que multiplicaran considerablement la població d'aquest petit nucli berguedà. La festa inclourà havaneres, vermuts, concerts, animació infantil, i oferirà actes des de divendres i fins diumenge, de matí i tarda. 

Les havaneres amb Mar Endins i cremat de rom obriran la Festa Major divendres, a les 10 del vespre; després que aquest dimecres es visqués un primer tast d'activitats amb el microesprint d'orientació. Dissabte, serà el torn d'un vermut musical amb el grup Aquell Parell a les 12 del migdia. Posteriorment, es farà un dinar popular i hi haurà una sobretaula musical amb 71 i Mig. 

Anaïs Vila actuarà a la bassa a dos quarts de 5 de la tarda. Tot seguirà, els Rupits de Gironella oferiran el seu concert, un dels actes més destacats de la celebració.

A les 10 del vespre, hi haurà concert i ball amb Cafè Trio i, ja entrada la matinada, començarà la Nit Jove amb Bossonaya i els punxadiscos Nandu i Salas Xic. 

La tradicional Missa Solemne es farà diumenge a la 1 de la tarda i, tot seguit, hi haurà un vermut de germanor. Després de l'hora de dinar i de la migdiada, serà el moment pels més petits: S'oferirà un espectacle infantil amb Els Atrapasomnis. Tot seguit es farà una botifarrada popular, i concert de versions en directe amb Shamrock Vagabonds. De 6 a 9 de la tarda, es projectaran imatges històriques de Montclar. 
Arxivat a