L’Escola Bressol Flor de Neu forma el personal docent sobre primers auxilis

El centre tanca el curs 2017-2018 amb una vuitantena d’infants

Redacció
01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 17:08h

L'escola compta amb una setantena de nadons matriculats de cara al proper curs. Foto: Ajuntament de Berga


L'Escola Bressol Flor de Neu de Berga ha tancat el curs escolar 2017-2018. El centre ha comptat amb una vuitantena d'infants d'entre 0 i 3 anys durant l'actual curs lectiu, que suposa gairebé el 100% de l'ocupació del total de les places disponibles de l'equipament educatiu municipal. Durant els darrers mesos, la llar d’infants ha impulsat diverses activitats per conèixer l'entorn i facilitar el desenvolupament integral dels nens i nenes a través de sortides i tallers. A més, també s'han posat en marxa una sèrie de racons o espais per fomentar l'aprenentatge dels nadons de forma dinàmica i adaptada a les seves necessitats per tal que l'escola segueixi sent activa, personalitzada i un punt de trobada i creixement pels infants i les famílies. 
 
D'altra banda, abans de l'inici de les vacances d'estiu, el personal docent del centre ha portat a terme una formació bàsica sobre primers auxilis promoguda per la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un requisit imprescindible dels plans d'autoprotecció de les escoles bressol municipals per disposar de les eines i els recursos necessaris per identificar els perills existents en aquest tipus de centres. No obstant, els participants també han assolit una sèrie de coneixements sobre cures i suport vital bàsic per poder actuar i atendre els nadons, en cas que sigui necessari. 
 
La llar d'infants romandrà tancada durant el mes d'agost i tornarà a obrir les portes als infants el proper 10 de setembre, coincidint amb la setmana d'inici del nou curs escolar. Pel moment, l'escola compta amb una setantena de nadons matriculats. Per a més informació sobre l'Escola Bressol Flor de Neu, podeu consultar els llocs web municipals www.bressolflordeneu.cat i www.ajberga.cat
Arxivat a