Bons resultats d'Àneu Ferrer als Campionats d'Espanya de Natació Infantil

La berguedana va quedar cinquena en la prova de 200 metres papallona amb un temps de 2'25"81 i cinquena en la prova de 100 metres esquena amb un temps de 1'06"22

01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 10:49h
Àneu Ferrer, a Madrid.
Àneu Ferrer, a Madrid. | Cedida
Àneu Ferrer ha participat als campionats d'Espanya de Natació Infantil a Madrid. Ferrer va aconseguir classificar-se a les quatre finals de les quatre proves en les quals participava, una gesta complexa donat l'alt nivell dels campionats estatals. Àneu Ferrer va quedar cinquena en la prova de 200 metres papallona amb un temps de 2'25"81 i cinquena en la prova de 100 metres esquena amb un temps de 1'06"22.

També va aconseguir una sisena posició en els 200 metres esquena amb un temps de 2'22"89 i un setè lloc en els 100 esquena amb un temps de 1'05"44.

Fonts properes a Ferrer destaquen que per accedir als campionats d'Espanya cal haver aconseguit prèviament unes marques mínimes. Això fa que els nedadors seleccionats hagin fet bons papers en les seves respectives comunitats autònomes: En el cas de la berguedana, Ferrer va aconseguir als Campionats de Catalunya unes marques personals molt similars als resultats obtinguts a Madrid. Enguany, el Campionat d'Espanya Infantil va acollir 800 nedadors i nedadores de tot l'Estat.

El club al qual pertany Àneu Ferrer, el bagenc Club Natació Minorisa, també va anar a Madrid en Jan Iwan de Navàs. Ambdós entrenats per Genís Rico.

Ferrer amb el seu entrenador. Foto: Cedida