Marc Coma es manté segon al Dakar malgrat caure de la moto

Aquest dissabte els pilots descansaran i diumenge començarà l'etapa marató del Dakar

Redacció
09 de gener del 2015
Actualitzat a les 21:39h
El pilot d'Avià, Marc Coma, a la cinquena etapa del Dakar
El pilot d'Avià, Marc Coma, a la cinquena etapa del Dakar | AMV

El pilot d'Avià, Marc Coma, a la sisena etapa del Dakar Foto: AMV


El pilot d'Avià, Marc Coma, ha perdut alguns minuts respecte del líder del Dakar, Joan Barreda, després de patir una lleu caiguda de la moto aquest divendres, que l'ha fet acabar la sisena etapa del ral·li en vuitena posició. No obstant això, el berguedà encara manté el segon lloc a la classificació general, a més de dotze minuts del primer. 

L'etapa d'aquest divendres, de 688 quilòmetres entre Antofagasta i Iquique ha estat una de les més dures pel berguedà, a causa de les pistes ràpides de la primera part i de les complicades dunes d'Iquique de la segona. Coma ha començat el tram cronometrat en primera posició, però ja des de l'inici ha patit una lleu caiguda sense conseqüències importants, però que li ha fet perdre alguns minuts. 

“La caiguda ha fet que al principi estigués una mica incòmode”, ha explicat Coma després de la cursa. El pilot berguedà ha afirmat que, per a ell, aquest tram ha estat “complicat”, ja que era una etapa “molt difícil de navegació”, sobretot durant la part en què les motos s'han separat dels cotxes. No obstant això, la seva valoració és positiva ja que, malgrat els problemes que ha tingut, considera que està anant pel bon camí: “Cal seguir aquesta línia”. 

Pels pilots, dissabte serà un dia per a recobrar forces i agafar energies abans de diumenge, quan es disputaran l'etapa marató del Dakar. A partir de llavors, comença el que serà la setmana decisiva del ral·li, en què s'anirà aclarint el futur de cada pilot.