Una jove companyia de teatre còmic i operístic escenificarà a Gósol l'obra «L'Afinador»

L'espectacle de la companyia Lo Pere Bufa, amb referències al Pedraforca i al municipi, es farà el dissabte 11 d'agost a les 6 de la tarda al Local Social

Redacció
31 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:22h
La companyia Lo Pere Bufa escenificarà 'L'Afinador' a Gósol.
La companyia Lo Pere Bufa escenificarà 'L'Afinador' a Gósol. | Lo Pere Bufa
Gósol acollirà el proper 11 d'agost l'espectacle de teatre-còmic operístic "L'Afinador" de la companyia Lo Pere Bufa. Es tracta d'una obra teatral que combina l'òpera i la sarsuela i que incorporarà referències al municipi i el Pedraforca. L'activitat l'organitza l'Associació Mossèn Ballarín amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gósol i la Diputació de Lleida. L'espectacle es farà dissabte dia 11 a les 6 de la tarda al Local Social de Gósol.

Aquesta és una proposta d'un grup de joves cantants i músics de la lírica i actors professionals.  Lo Pere Bufa és una companyia barcelonina nascuda el 2016 que explica històries quotidianes, plenes d'humor i de crítica social, a través del teatre operístic. 
Bona part dels seus integrants provenen del món de la música, però per donar forma al que expliquen es valen del necessari llenguatge teatral, per això, aquesta companyia és la unió entre tots dos mons:  la música i el teatre.

Amb unes eines molt precises, l'humor, la música i el teatre, afronten el repte, no només de fer riure, sinó també de fer reflexionar a l'espectador. Mitjançant els seus divertimentos escènics el públic s'acosta al món operístic amb una mirada crítica i afinada.

 
Arxivat a