Les cançons tradicionals de camperols d'Àngela Furquet i el sopar de Santa Anna clouen el SonaB

Un centenar llarg de persones participa a les activitats que van fer-se a la plaça del Forn aquest dijous al vespre

27 de juliol del 2018
Actualitzat el 28 de juliol a les 15:49h
El concert d'Àngela Furquet d'aquest dijous al vespre.
El concert d'Àngela Furquet d'aquest dijous al vespre. | Ajuntament de Berga
El festival dels vespres d'estiu "SonaBVeu" de Berga va cloure ahir la seva segona edició amb l'actuació d'Àngela Furquet que va aplegar un centenar llarg de persones de públic. La cantant va realitzar un taller de cant grupal i el concert-espectacle "De sol a sol" en què juntament amb Lucia Fumero va oferir una reinterpretació dels cants originals dels treballadors del camp. El concert va tenir lloc a la plaça del Forn on durant el vespre va haver-hi diversos actes festius coincidint amb la Festa Popular de Santa Anna que organitza la Comissió de festes del Carrer Major.

Els veïns i veïnes del carrer Major van unir així la celebració de Santa Anna amb la cloenda del festival que, des del passat 28 de juny, ha acollit concerts i tallers musicals en places del barri vell. Durant la nit, a la plaça del Forn, va haver-hi música, animació i sopar popular amb regals i sorpreses.
 

Sopar popular amb motiu de Santa Anna. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


A la tarda, el taller d'Àngela Furquet va fer-se a la Sala Casino, mentre que el carrer Ciutat va acollir la passada dels bastoners Cop de Garrot i sessió de música ambient del punxadiscos 54-46. 
   
Arxivat a