La delegada del Govern, Alba Camps, visita el poble més petit de Catalunya en la seva estrena

Després del traspàs de poders realitzat abans d'ahir, la puig-reigenca ha volgut que la seva primera jornada de visites institucionals es realitzés al Berguedà

Redacció
26 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:41h

Alba Camps i Joan Tor, alcalde de Gisclareny. Foto: Govern


La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, la berguedana Alba Camps, ha estat aquest dimecres a la comarca, en la primera de les visites institucionals que farà a tot el territori. S'ha reunit amb membres de l'equip de govern de l'ajuntament de Berga i amb l'alcalde del municipi més petit de Catalunya, que és Gisclareny.
 
La jornada ha començat amb una visita al Servei d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, organisme del Consell Comarcal del Berguedà que va començar a treballar de manera autònoma el passat 3 d'abril, i que abans estava adscrit al Consell Comarcal del Bages. Ha conversat amb les integrants de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA), amb la coordinadora de Serveis Socials del Consell Comarcal, Annabel Vilà, i el gerent, Eduard Barcons, i també amb el conseller comarcal d'Afers Socials, Josep Lara.
 
A l'Ajuntament de Berga, Alba Camps s'ha reunit amb quatre regidors de l'equip de govern, Oriol Camps, Francesc Ribera, Mònica Garcia i Eloi Escútia, dels quals ha conegut reptes i inquietuds de ciutat i de comarca. A més, han coincidit en considerar que cal mantenir i enfortir les relacions entre els dos governs (Berga i la Generalitat).
 
La delegada Alba Camps també ha pogut conèixer de primera mà la tasca de l’Oficina Comarcal del Berguedà del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, en una reunió que ha mantingut amb la seva directora, Montse Giné. D’aquesta manera ha tingut informació de la funció i l’actuació d’aquest departament a la comarca.
 
La jornada ha acabat, a primera hora de la tarda, amb una reunió amb l'alcalde de Gisclareny, Joan Tor. En aquesta visita institucional, Alba Camps ha pogut recollir impressions de la feina i realitats dels municipis petits.
 
Després del traspàs de poders realitzat abans d'ahir amb l'anterior delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, la delegada Alba Camps ha volgut que la seva primera jornada de visites institucionals es realitzés a la comarca del Berguedà. I amb un pla de visites que està composat per la reunió amb representants del municipi més gran de la comarca, del municipi més petit i dalgun dels serveis que la Generalitat presta.
Arxivat a