Música, gastronomia, gegants i una nit de terror, a la Festa Major del Clot del Moro

Les activitats infantils, turístiques i històriques ompliran dissabte el paratge de Castellar de n'Hug

Redacció
25 de juliol del 2018
Actualitzat a les 20:55h
Un petit jugant en una festa de l'escuma, com la que es farà al Clot del Moro.
Un petit jugant en una festa de l'escuma, com la que es farà al Clot del Moro. | Adrià Costa

Un petit jugant en una festa de l'escuma, com la que es farà al Clot del Moro. Foto: Adrià Costa


El Clot del Moro, el paratge de Castellar de n'Hug, celebrarà aquest dissabte 28 de juliol la seva festa major, una celebració que va recuperar l'any 2016. Ho farà amb un programa d'activitats que proposa música, gegants, gastronomia, diverses propostes per a la canalla i una nit de terror. A les 11 del matí, hi haurà una trobada gegantera, amb les colles de Ribes de Freser, Ripoll i Gironella. També es faran visites teatralitzades amb Eusebi Güell i Gaudí, a través d'un paquet turístic combinat amb visites al museu, als Jardins Artigas i al Tren del Ciment; i a les 2 de la tarda hi haurà un dinar popular, el preu del qual són 15 euros.

De 4 a dos quarts de 7 de la tarda es farà jornada de portes obertes al Museu del Ciment i començaran les activitats infantils. A les 5 de la tarda, hi haurà una Festa Holi, una celebració dels colors amb molta animació i en què es recomana portar roba blanca, i a les 6 se celebrarà la festa de l'escuma amb inflables per a tots els nens i nenes. 

A les 7 de la tarda començarà el Concert dels Rúpits i, seguidament, a dos quarts de 9 del vespre, es farà un sopar popular. Més tard, a dos quarts de 10 de la nit se celebrarà una nit enigmàtica i de terror amb zombis, per la qual cal inscripció prèvia.

Finalment, de 10 a 11 de la nit hi haurà un tren especial que permetrà el retorn del Museu del Ciment a la Pobla de Lillet.
Arxivat a