La quarta Trail al Bosc es fa dissabte a Vilada

L'activitat està inclosa en el programa d'activitats del Pep Fest, d'homenatge a Pep Isanta

Redacció
25 de juliol del 2018
Actualitzat el 26 de juliol a les 9:03h
Imatge d'arxiu de la Trail al Bosc.
Imatge d'arxiu de la Trail al Bosc. | Cedida
La quarta edició de la Trail al Bosc, que aquest any es realitza a Vilada el 28 de juliol, tindrà tres modalitats: la cursa trail de 10 quilòmetres, la caminada també de 10 quilòmetres i l'anomenada "Mini Bosc", la primera cursa infantil de la prova, i que suposa la principal novetat d'enguany. En aquest últim cas, hi haurà diversos recorreguts amb grups d'edat. Tots els participants de la Trail al Bosc rebran amb la inscripció una samarreta tècnica, avituallaments, entrada a la piscina del municipi i un tiquet per a la paella del migdia.

L'organització està formada per Joves Atletes de Berga (JAB), el grup Ben Anats, l'Ajuntament de Vilada i la Diputació de Barcelona. També hi col·laboren diversos establiments i empreses de la comarca.

Segons expliquen els organitzadors hi haurà premis per als guanyadors i moltes sorpreses. L'hora de sortida de la prova serà a dos quarts de 10 del matí i el preu de la inscripció és de 10 euros. Les curses es disputaran per un circuit de muntanya, camins i bosc dins el territori de Vilada amb la sortida i arribada a l'Ajuntament de Vilada, i es tracta d'una competició de caràcter popular i federada. El recorregut estarà ben senyalitzat amb cinta, fletxes i amb voluntaris durant el circuit. L'activitat està inclosa en el programa d'activitats del Pep Fest, d'homenatge a Pep Isanta, el jove assassinat durant la Patum de l'any 2005. El festival s'acompanyarà d'un dinar popular, i monòlegs i concerts durant la tarda.