L'ANC posa a la venda els tiquets de bus per anar a la Diada des del Berguedà

La majoria de territorials de la comarca organitzaran autocars de manera conjunta i el preu del viatge d'anada i tornada és de 10 euros

Redacció
24 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:00h
Diversos autobusos de la comarca es desplaçaran a Barcelona per l'Onze de Setembre.
Diversos autobusos de la comarca es desplaçaran a Barcelona per l'Onze de Setembre. | Adrià Costa
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha posat ja en marxa la venda de tiquets per anar amb autocar a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona des de la comarca del Berguedà. Aquest any el lema de la concentració serà "Fem República Catalana" i l'objectiu el d'implementar el dret d'autodeterminació de Catalunya. 

La majoria de territorials de la comarca organitzaran autocars de manera conjunta, i l'ANC Berguedà ha fet públics ja els cartells amb informació de la venda de tiquets, que costen 10 euros, i els horaris de sortida de bus en una dotzena de municipis. A Berga, es poden comprar aquests tiquets a la llibreria Huch, Intersport Serramartí, Assegurances Allianz, Bar Canigó, Bar Kora's, i a la parada que l'ANC munta els dissabtes durant el mercat setmanal. Segons consta als cartells que s'han difós, la sortida del bus l'11 de setembre serà a les 12 del migdia davant del monument a Rafael de Casanova.

A l'alt Berguedà s'ha posat a la venda els tiquets a Borredà, a l'antiga fusteria Nadeu; a Cercs, a l'estanc Cal Meliton; a Guardiola de Berguedà, a la Fleca Argenté i a l'estanc; a la Nou de Berguedà, a la Fonda Cal Marginet; a la Pobla de Lillet, a l'ajuntament; a Sant Julià de Cerdanyola, al bar la Marieta; a Vallcebre, al bar Cal Sastre; i a Vilada, a Queviures Maribel. 

Al baix Berguedà, s'ha fet difusió dels cartells dels autocars que recolliran gent a Avià, Casserres, i Puig-reig, on els tiquets es podran comprar a l'ajuntament en tots els casos. La sortida prevista a la majoria de poblacions serà prop del migdia. 

Fonts de l'ANC Berguedà han explicat que més endavant donaran informació més detallada del procés de venda de tiquet i el número d'autobusos que finalment es desplacen des de la comarca fins a Barcelona. 
 

Cartell de la venda de tiquets a Berga.