Unes 200 persones gaudeixen de la música de Maria Coma a la plaça de Santa Magdalena

El festival dels vespres d'estiu SonaB va començar a caminar l’any passat amb l’objectiu de dinamitzar les places del barri vell a través d’una oferta cultural basada en la música en directe

Redacció
20 de juliol del 2018
Actualitzat a les 14:59h
Concert de Maria Coma a la plaça de Santa Magdalena.
Concert de Maria Coma a la plaça de Santa Magdalena. | Ajuntament de Berga
La plaça de Santa Magdalena va ser l'escenari aquest dijous al vespre del concert de la cantant i compositora Maria Coma. Prop de 200 persones van assistir així a la penúltima jornada del festival dels vespres d'estiu SonaB Veu 2018 per gaudir de la seva música en directe. En un ambient distès, Maria Coma va oferir el seu repertori en acústic. 

La cantant, compositora i pianista avianesa, que ha posat l'accent berguedà al SonaB d'enguany, va aplegar un públic heterogeni en una de les places més emblemàtiques del barri vell de la capital berguedana. El festival dels vespres d'estiu va començar a caminar l’any passat amb l’objectiu de dinamitzar les places del barri vell a través d’una oferta cultural basada en la música en directe. En cadascun dels concerts que s'han realitzat des del 28 de juny, com ja va passar l'any passat, hi ha hagut també un taller previ. Aquest 2018 els tallers s'han dedicat al món del cant. El d'ahir va versar sobre cant de grup, a càrrec d'Àngela Furquet. 

El certamen ha comptat fins ara amb les actuacions de Gemma Humet i Estel Solé, Jo Jet i Maria Ribot, Paula Domínguez i Maria Coma, els dijous al vespre. Dijous que ve dia 26 de juliol, a dos quarts de 10 de la nit, el cicle es tancarà amb la música d'Àngel Furquet, que tornarà a oferir un taller. 
 
Arxivat a