S'obre el concurs per participar a les barraques de la Festa Major de Gironella

Una de les novetats és l'obligació d'acreditar que com a mínim un dels membres de l'entitat participant té formació en dispensació responsable de begudes alcohòliques i violències de gènere en espais d'oci nocturn

Redacció
19 de juliol del 2018
Actualitzat el 20 de juliol a les 18:30h

Imatge de Gironella. Foto: Ajuntament de Gironella



Per segon any consecutiu l'Ajuntament de Gironella obre un concurs per atorgar les llicències de les barraques de la Festa Major Jove els dies 17, 18 i 19 d'agost. La iniciativa va dirigida a les entitats registrades al Registre d'Entitats de Gironella que realitzin activitats durant l'any obertes a la ciutadania.
 
El regidor de Festes, Lluís Vall, explica que des de l'ajuntament es treballa perquè la Festa Major Jove estigui lliure de sexisme i es faci un consum responsable de begudes alcohòliques, per això, una de les novetats d'enguany és l'obligació d'acreditar que com a mínim un dels membres de l'entitat té formació en dispensació responsable de begudes alcohòliques i violències de gènere en espais d'oci nocturn.
 
Les entitats interessades en disposar d'una barraca a la Festa Major Jove poden presentar les sol·licituds fins el dia 31 de juliol a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà en horari d'atenció al públic, d'un quart de 9 del matí a un quart de 3 de la tarda, i de dilluns a divendres. Es poden consultar les bases en aquest enllaç.