Els Reis s'acomiaden a Casserres, Espinalbet i l'Ametlla de Merola

Ses Majestats també passen per l'Hospital Sant Bernabé de Berga

Redacció
07 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:45h
Els Reis d'Orient a l'Ametlla de Merola
Els Reis d'Orient a l'Ametlla de Merola | Jaume Vila

Els Reis d'Orient amb el personal de l'Hospital Foto: Fundació Hospital Sant Bernabé


Els Reis Mags d'Orient no han deixat el Berguedà fins que no han recorregut tots els seus principals racons. Entre aquests, ja és tradició que el 6 de gener s'aturin a l'Ametlla de Merola, Espinalbet i Casserres, des d'on s'han acomiadat fins l'any que ve. 

A l'Ametlla de Merola, al municipi de Puig-reig, han entrat al compàs de les trompetes i tambors per satisfer el desig dels més petits i a Espinalbet, a Castellar del Riu, l'ambient ha estat més familiar, i tots els nens que els han vist s'hi han pogut acostar per parlar-hi fer-se fotografies. A Casserres, com ja és costum, entrada la tarda s'ha realitzat la tradicional cavalcada amb carrosses i torxes, però Melcior, Gaspar i Baltasar no han deixat el Berguedà fins que no han visitat la residència i l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. Allà, han compartit impressions amb els malalts ingressats i han repartit caramels i regals pels més petits, que han omplert d'il·lusió i esperança amb la seva visita.

D'aquesta manera, Ses Majestats han abandonat el Berguedà fins l'any que ve, desitjant que aquest 2015 sigui un any pròsper i fent valorar els petits detalls de la gent que ens envolta.
 

La cavalcada de Berga omple els carrers de la capital

 

Els Reis d'Orient a l'Ametlla de Merola Foto: Jaume Vila