VÍDEO Puigdemont a les entitats: «En tots aquests mesos de presó i exili no heu fallat mai»

Recupera el discurs del 130è president de la Generalitat al pla de Campllong en el marc de l'aplec del Pi de les Tres Branques

15 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:22h
Retransmissió del vídeo amb el discurs de Carles Puigdemont, aquest migdia.
Retransmissió del vídeo amb el discurs de Carles Puigdemont, aquest migdia. | Pilar Màrquez Ambròs
Un dels més moments més ovacionats del matí d'aplec al Pi de les Tres Branques, ha estat el discurs de Carles Puigdemont. El president que es troba exiliat a Alemanya ha enregistrat un missatge pels assistents a la trobada.



Puigdemont ha assegurat que la cita d'enguany s'escau "en uns moments difícils pel conjunt dels Països Catalans, però també en uns moments d'esperança en què la República Catalana avança i van retrocedint tots aquells que han intentat impedir-la, que han intentat reprimir-la, empresonar-la i enviar-la a l'exili". 

La intervenció era gravada per evitar complicacions tècniques, però això no ha evitat que el públic del pla de Campllong rebés les paraules del president a l'exili amb un fort aplaudiment i crits de "llibertat". Puigdemont ha finalitzat amb un agraïment a "les entitats, a Òmnium Cultural, a l'Assemblea, a les entitats locals i comarcals, que en tots aquests mesos de presó i d'exili no heu fallat mai i que heu posat qualsevol reivindicació al servei d'una causa major, que és la causa de la llibertat i de la democràcia i dels drets humans". Puigdemont ha expressat que confia poder assistir a l'aplec del Pi l'any que ve.