VÍDEO Els Castellers de Berga completen la millor diada de la temporada en el seu aniversari

El sistema de puntuació no es tanca fins al 31 d'agost i ara dependrà de les altres colles que els de la camisa blava vagin o no a Tarragona

Redacció / Pilar Màrquez Ambròs
15 de juliol del 2018
Jornada castellera a la plaça de Sant Pere de Berga.
Jornada castellera a la plaça de Sant Pere de Berga. | Pilar Màrquez Ambròs
Els Castellers de Berga han demostrat un excel·lent estat de forma en la jornada del seu sisè aniversari, aquest dissabte a la plaça de Sant Pere, en ple centre de la capital del Berguedà. Els de la camisa blava han completat la millor diada d'aquesta temporada. Els berguedans han descarregat 2 pilars de 4, el 5 de 7, el tercer 2 de 7 de la temporada, el 7 de 7, 2 pilars de 5 simultanis i 3 pilars de 4 per acabar. 

Després d'un breu període de vacances, els castellers reprendran la seva activitat l'1 de setembre a Artés (Bages). La setmana passada, a Bagà, els de Berga van signar també una molt bona actuació. D'aquesta manera, acaben el primer tram de temporada amb els deures fets. "Aquestes darreres setmanes, els Castellers de Berga hem fet els deures i ens hem situat a un alt nivell que, de moment, ens classifica per a la sessió de dissabte del Concurs de Castells, a la Tàrraco Arena Plaça. El sistema de puntuació no es tanca fins al 31 d'agost i ara dependrà de les altres colles que anem a Tarragona o no", han explicat fonts dels castellers.
 

Entre els castells aconseguits aquesta tarda, els de Berga han descarregat un 7 de 7. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


A la diada del sisè aniversari també hi han participat els Sagals d'Osona i els padrins dels berguedans, els Castellers de Sabadell. Els Sagals han descarregat tres castells de 7, després de la magnífica actuació que van fer la setmana anterior a la Festa Major de Vic (Osona). Els Saballuts han descarregat el 4 de 8 com a millor castell. Després d'aproximadament un mes de descans, els Castellers de Berga reprendran els assajos a mitjans d'agost. 

 
Arxivat a