Borredà organitza una jornada sobre les possibilitats de viure al món rural

Es donaran a conèixer les eines amb què compta la comarca per afavorir que altres persones optin per venir-hi a treballar, i es relataran experiències reals de joves que s'han instal·lat al territori

Redacció
12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:04h
Vaques pasturant en un prat.
Vaques pasturant en un prat. | ACN
Borredà acollirà dissabte 21 de juliol una jornada on s'explicaran amb quines eines compta la comarca per afavorir que persones d'altres indrets optin per viure-hi i treballar-hi. La iniciativa, que impulsa l'Ajuntament de Borredà amb el suport de l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i l'Ajuntament de Vilada, tindrà lloc al Casal de la Gent Gran de Borredà a partir de les 7 de la tarda. 

Sota el títol "Viure al món rural, és possible!", la jornada acollirà diferents xerrades sobre el per què del despoblament, i s'explicarà què pot oferir el Berguedà, a la vegada que s'exposaran dos casos de joves que han arrelat als territoris rurals i aquests n'expliran la seva experiència. També hi haurà un tast de productes locals. Per a més informació es recomana contactar a través de correu electrònic (sonia@catcentral.cat i agencia@adbergueda.cat) o telèfon amb l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central o l’Agència de Desenvolupament de Berguedà. 

Consulta aquí el programa de la jornada 'Viure al món rural, és possible!'.
Arxivat a