Àneu Ferrer, doble campiona de Catalunya de natació infantil

La berguedana va aconseguir un total de 5 medalles de les 6 proves en què participava a la piscina Sant Jordi de Barcelona

Redacció
11 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:42h
Àneu Ferrer s'ha proclamat doblement campiona de natació infantil.
Àneu Ferrer s'ha proclamat doblement campiona de natació infantil. | Cedida
La nedadora berguedana que pertany al Club Natació Minorisa va obtenir uns excel·lents resultats als Campionats de Catalunya de Natació Infantil que es van celebrar el 6, 7 i 8 de juliol a la piscina Sant Jordi de Barcelona, amb una participació d'uns 400 nedadors i nedadores
 
Àneu Ferrer va aconseguir un total de 5 medalles de les 6 proves en què participava. La nedadora entrenada per Genís Rico va penjar-se dos ors en 50 i 100 papallona respectivament, dues plates en 100 esquena i 200 papallona i un bronze en 200 esquena i una cinquena posició en 50 esquena.
 
Cal destacar que va aconseguir la segona millor marca FINA en categoria femenina del campionat en els 100 esquena amb un temps de 1'05''73 a només dos mil·lèsimes de la primera classificada.
 
Ferrer també va aconseguir marca personal en totes les proves en que va participar amb uns temps molt bons que li permetran participar en els campionats d’Espanya dels propers anys així com també en algun trofeu absolut.
 
Ara l'Àneu es prepara pels pròxims Campionats d’Espanya Infantils que es celebraran a Madrid a finals de juliol en que el seu objectiu es poder-se classificar per totes les finals de les quatre proves en que participarà.
 

La berguedana Àneu Ferrer. Foto: Cedida