La quarta lliga de Microsprints d'Orientació arrenca dimecres a l'Espunyola

Es tracta de curses ràpides i amb circuits molt curts i dinàmics, aptes per a tots els nivells i edats, que es faran al Berguedà tots els dimecres, fins al 22 d’agost

Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:12h
La Lliga de Microsprints d'Orientació 2018 al Berguedà comença dimecres 11 a l'Espunyola.
La Lliga de Microsprints d'Orientació 2018 al Berguedà comença dimecres 11 a l'Espunyola. | Arxiu
La quarta edició de la Lliga de Microsprints d’Orientació 2018 al Berguedà arrenca aquest dimecres 11 de juliol. Es tracta de curses ràpides i amb circuits molt curts i dinàmics, aptes per a tots els nivells i edats, que es faran tots els dimecres, fins al 22 d’agost, i que tindran lloc a set municipis de la comarca amb la col·laboració dels diferents ajuntaments. Els participants hi han d'interpretar un mapa molt detallat d'una zona molt petita. El primer municipi on s'organitzarà serà a l’Espunyola, i el seguiran el poble de Sant Jordi de Cercs, Guardiola de Berguedà, Montclar, Avià, Bagà i, finalment, Casserres.

Com a novetat, enguany, i per promocionar les activitats esportives als veïns de cada nucli, els participants que estiguin empadronats al municipi on es realitzi la cursa la tindran gratuïta. Per a la resta de corredors, el preu serà de 5 euros els adults i 2 euros els menors d’edat.

Totes les curses començaran a partir de les 8 del vespre, al voltant de les piscines o zones esportives de cada municipi. I les inscripcions es podran realitzar a través del web www.microsprints.org, on hi haurà tota la informació específica, o el mateix dia de la cursa.

Els detalls de cada cursa també es poden seguir a través del Facebook i Instagram.

Calendari:
- 11 de juliol: L’Espunyola
- 18 de juliol: Sant Jordi de Cercs
- 25 de juliol: Guardiola de Berguedà
- 1 d’agost: Montclar
- 8 d’agost: Avià
- 15 d’agost: Bagà
- 22 d’agost: Casserres
Arxivat a