Marc Coma escala fins a la quarta posició al Dakar

El berguedà acaba segon a la tercera etapa i es prepara per un canvi radical d'escenari a partir de dimecres

Redacció
06 de gener del 2015
Actualitzat el 07 de gener a les 12:07h
El pilot d'Avià Marc Coma al Dakar 2015
El pilot d'Avià Marc Coma al Dakar 2015 | AMV

El pilot d'Avià Marc Coma al Dakar 2015 Foto: AMV


El pilot d'Avià Marc Coma ha realitzat una de les seves millors carreres aquest dimarts al Dakar 2015. En la tercera etapa d'una de les curses més dures del món, el berguedà ha quedat segon i ha aconseguit escalar fins a una quarta posició a la classificació general, a deu minuts i 50 segons del líder, Joan Barreda.

Coma ha iniciat aquest tram de només 220 quilòmetres cronometrats -un dels més curts de la cursa-, des de la vuitena posició, però ha mostrat un molt bon ritme durant tota l'etapa especial i ha aconseguit finalitzar segon després de completar el tram cronometrat en només dues hores, 35 minuts i vuit segons. “He sortit una mica retrassat pels problemes d'ahir”, ha precisat, però ha anat recuperant el temps perdut durant l'especial. Pel berguedà, aquesta ha estat “una bona etapa” en la qual s'ha sentit “còmode”.

De cara a dimecres però, l'escenari del Dakar canvia radicalment entre Chilecito i Copiapó, ja a Xile, ja que els espera una quarta etapa de 909 quilòmetres -315 cronometrats-, després de creuar el Paso de San Francisco, a 4.800 metres. “El ral·li canvia completament d'escenari, però intentarem lluitar al màxim”, ha afirmat.