Una cinquantena d'equips participen a la 22a edició de l'Open de Vòlei Platja de Puig-reig

El torneig inclou 3 categories de 4×4: open, femení i júnior i la competició té lloc fins dissabte a les pistes del passeig Riera de la Sala

Redacció
09 de juliol del 2018
Actualitzat a les 21:35h
La 22a edició de l'Open Vòlei Platja de Puig-reig ha començat aquest dilluns.
La 22a edició de l'Open Vòlei Platja de Puig-reig ha començat aquest dilluns. | Ajuntament de Puig-reig
Puig-reig ha posat en marxa aquest dilluns la 22a edició de l'Open de Vòlei Platja de Puig-reig amb la participació d'una cinquantena d'equips. Com en les anteriors edicions, el torneig inclou 3 categories de 4×4: open, femení i júnior. La competició que s'allargarà fins dissabte 14 de juliol té lloc a les pistes del passeig Riera de la Sala, a tocar del Pavelló d'Esports. 

Els partits es juguen a un set de 21 punts les primeres eliminatòries, i al millor de tres sets de 15 punts (cada set) a partir de semifinals o quarts de final si es disposa de prou temps. En les eliminatòriesm quan un equip arribi a 11 punts hi ha canvi de camp, i es segueix fins a 21 punts; en les semifinals (o quarts de final), i final, es canvia de camp a cada set. Els partits començaran cada dia a les 8 del vespre i cada jornada de competició acabarà al voltant de les 11 del vespre. El divendres s'oferirà un sopar per als participants i hi haurà regals per a tothom. L'any passat el torneig de vòlei platja de Puig-reig el va guanyar l'equip Barceló Boys que també va ser proclamat vencedor el 2016 i el 2017. 

Consulta aquí els horaris i resultats.
Arxivat a