Organitzen un berenar solidari a Berga per commemorar els 6 mesos de «La música per la llibertat»

Aquest dimarts 10 de juliol farà mig any que cada dia a les 7 de la tarda es toca "El Cant dels Ocells" a la plaça de Sant Pere | Els diners que es recaptin aniran destinats a la caixa de solidaritat

Redacció
09 de juliol del 2018
Actualitzat el 11 de juliol a les 21:17h
Músics participants a la 'Música per a la llibertat' de Berga, que té lloc cada dia a les 7 de la tarda.
Músics participants a la 'Música per a la llibertat' de Berga, que té lloc cada dia a les 7 de la tarda. | ANC Berga
Aquest dimarts 10 de juliol farà sis mesos que cada dia a les 7 de la tarda es toca "El Cant dels Ocells" a la plaça de Sant Pere de la ciutat de Berga. La iniciativa va començar a càrrec de l'acordionista berguedà Pep Vancell i "s'hi ha afegit tota una colla de músics voluntaris que fan possible que cada dia es recordi la injustícia dels presos polítics i dels exiliats que han defensat i defensen les nostres llibertats", segons expliquen fonts de la territorial berguedana de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i d'Òmnium Berguedà. 
 
Per commemorar aquesta data, aquest dimarts a la tarda es farà un berenar solidari que servirà per recaptar diners per a la caixa de solidaritat.

"Donem les gràcies a tots els músics que han col·laborat i els animem a seguir endavant fins que s'alliberin els presos i tornin els exiliats", han apuntat des de l'ANC i Òmnium. La territorial de l'ANC destaca que aquesta és "una iniciativa de resistència que es porta a terme des del poble". 
 

Cartell del berenar solidari que es farà aquest dimarts.