Educació

Uns 200 professors participen a Berga a la Jornada eXplora STEAM

La jornada sobre recursos educatius se celebra al pavelló de Suècia i a l'Institut Serra de Noet

per Redacció , Berga, 5 de juliol de 2018 a les 10:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de l'estand de l'Exploratori de Recursos de la Natura durant la jornada eXplora STEAM. Foto: Exploratori de Recursos de la Natura


Professors d'educació infantil, primària i secundària participen aquest dijous a Berga a la Jornada eXplora STEAM, que mostra als docents eines i recursos a l'entorn de les diferents disciplines educatives: Ciència (Science), Tecnologia (Technology), Enginyeria (Engineering), Art (Art) i Matemàtiques (Mathematics). Unes 200 persones assisteixen a aquesta trobada que organitza el departament d'Ensenyament català amb la col·laboració de l'Exploratori de Recursos de la Natura, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'Ajuntament de Berga.


Les activitats, que es fan al pavelló de Suècia i a l'institut Serra de Noet de Berga, ha començat a dos quarts de 10 del matí i s'allargaran fins a dos quarts de 6 de la tarda. S'hi fa una Fira de Recursos STEAM amb 9 espais diferenciats i una desena de tallers. A la tarda, el programa es complementarà amb grups de conversa i una ponència d'Anton Aubanell, que ha estat catedràtic de matemàtiques a l'Institut Sa Palomera de Blanes (Girona), professor de Didàctica de les Matemàtiques a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona i membre del Centre de Recursos per Ensenyar i Aprendre Matemàtiques (CESIRE CREAMAT) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 
 

 

Participació