Lluís Mas i Manel Fernández es classifiquen en tercera posició al ral·li d'Osona

Els pilots berguedans expliquen que la competició ha estat una de les millors de la seva carrera

04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:35h
Imatge del vehicle de Mas i Fernández durant el ral·li.
Imatge del vehicle de Mas i Fernández durant el ral·li. | Cedida/Javi La Torre
Els berguedans Lluís Mas i Manel Fernández, pilotant el seu BMW M3 E30, van signar un dels millors ral·lis de la seva carrera esportiva al classificar-se tercers en la seva categoria, la Classe 13, en el passat ral·li Osona. Una cursa que arribava aquest 2018 al cinquantè aniversari.

Aquest fet, expliquen, va propiciar que la inscripció fos de luxe amb equips molt potents que a priori feia pensar que seria complicat poder estar al podi al final de la cursa. Malgrat tot, Mas i Fernández van afrontar els trams molt selectius i tècnics d'un ral·li molt llarg. Ho van fer superant molts quilòmetres i amb una temperatura infernal que encara complicava més la situació.  El ral·li va mantenir un ritme molt fort, rebaixant considerablement els temps de l'anterior edició i millorant en les segones passades. Els berguedans van fer una cursa sense errades i molt regular, aconseguint arribar al parc tancat de Vic en aquesta destacada tercera posició.

Amb aquest resultat l'equip de competició Mas-Fernández ha fet podi en totes les curses disputades fins al moment; el que fa pensar en un bon resultat en la general al final de la temporada.