Xavier Mas i Júlia Giró guanyen els primers premis del sisè certamen Aurora Bertrana

L'Ajuntament de Vilada modificarà les bases del certamen per donar cabuda als nois i noies d'entre 13 i 18 anys

Redacció
03 de juliol del 2018
Actualitzat a les 20:49h

Entrega dels premis literaris Aurora Bertrana, a Vilada. Foto: Cedida


Els sisens Premis Literaris Aurora Bertrana s'han celebrat a Vilada el passat divendres 29 de juny en una convocatòria altament participativa, amb 7 treballs en la categoria d'infantil i 77 treballs en la categoria d'adults. 

Els membres del jurat del concurs, format per Anna Maria Formoso Huch, Maria Rosa Masana Roset, Daniel Montañà Buchaca, Toni Gol Roca i Jaume Huch Camprubí, després de diverses deliberacions, van decidir per majoria qualificada distingir, en la categoria d'adults, l'obra "Desconeguts" de Xavier Mas, com a primer premi, i el treball "Paraules Invisibles" de Maria Concepció Torres, com a segon premi del certamen.

En categoria infantil, els guanyadors van ser "El Viatge Misteriós" de Júlia Giró, com a primer premi, i "Viatge en el temps a l'antiga Roma" de Xènia Cortina, en segona posició. 

Segons han explicat fonts municipals, també es va anunciar als presents la continuïtat del concurs literari, amb modificació de les bases, per tenir un espai els joves de 13 anys a 18 anys, esperant continuar amb la participació dels últims 2 anys. A més a més, també és procedirà a publicar els treballs premiats a través del Centre d'Estudis d'Avià