Empresa

Onze empreses del Berguedà registren ingressos de més de 10 milions d'euros

L'Informe territorial de la demarcació de Barcelona de 2018 es fa ressò de les dades de l'últim Sistema d'Anàlisi de Balanços Ibèrics

per Redacció, Berga, 3 de juliol de 2018 a les 20:03 |
Palets emmagatzemats a Serradora Boix de Puig-reig. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Onze empreses del Berguedà tenen uns ingressos d'explotació de més de 10 milions d'euros, segons les dades del Sistema d'Anàlisi de Balanços Ibèrics, corresponent a dades de 2016. Una dada que s'ha inclòs a l'Informe territorial de la demarcació de Barcelona, elaborat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona (podeu consultar l'informe íntegre aquí). 

En aquest llistat d'empreses que surt a l'informe de Balanços Ibèrics hi destaquen Montajes Rus (reparació i muntatge d’equips de mineria i de plantes industrials), Catalana de Pinsos (comerç de cereals), Serradora Boix (fabricació d’envasos), Comercial Peralba (comerç de ferreria), Cedinsa Conservació (construcció de carreteres), Transforma 21 (construcció i manteniment de vehicles de motor), Pasquina (construcció de carreteres, reparació i demolició d’immobles) i Ballús (comercialització de combustibles).


Al Berguedà només el 28% de les 200 primeres empreses en volum de vendes realitzen activitat exportadora o importadora. 

 

Participació