Berga acull la presentació d'una antologia que recull el pensament polític de Gandhi

L'acte es farà dijous i hi intervindran l'alcaldessa Montse Venturós, la directora de l'Albert Einstein Institution de Boston, Jamila Raquib, i l'editor del llibre Joan Solé

Redacció
03 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:54h
Mahatma Gandhi.
Mahatma Gandhi. | ND Arxiu
La sala de sessions de l'Ajuntament de Berga acollirà aquest dijous la presentació del llibre "Mahatma Gandhi: desobediència i resistència civil no violentes". Es tracta d'una antologia que recull el pensament polític de Gandhi, el qual, "ha pres rellevància en l'actualitat arran de les circumstàncies polítiques que s'estan produint a Catalunya i també a Berga en els darrers mesos", segons els seus organitzadors.

L'Ajuntament de Berga i l'editorial berguedana de nova creació Setena Generació han preparat aquesta presentació en la qual hi intervindran l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, la directora de l'Albert Einstein Institution de Boston, Jamila Raquib, i l'editor i traductor del llibre Joan Solé. "L'entitat de Boston està dedicada a promoure la resistència no violenta enfront de règims il·legítims i autoritaris", expliquen fonts del consistori berguedà. 

L'acte tindrà lloc dijous 5 de juliol, a les 6 de la tarda, a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Berga.