La BdeGust torna a convèncer amb tastos de vins, productes de proximitat i gastronomia

Centenars de persones s'han aplegat aquest diumenge per gaudir de l'onzena edició d'aquesta proposta que organitza l'Associació Cultural de la Font del Balç

02 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:23h
La mostra BdeGust s'ha celebrat amb èxit a la Font del Balç aquest diumenge.
La mostra BdeGust s'ha celebrat amb èxit a la Font del Balç aquest diumenge. | Associació Cultural Font del Balç
Un temps radiant ha acompanyat aquest diumenge la mostra gastronòmica i vitivinícola BdeGust, que organitza l'Associació Cultural Font del Balç i que té el suport de l'Ajuntament de Gironella. La proposta es manté després d'onze anys com una jornada de referència a tota la comarca. Centenars de persones s'han aplegat durant tot el diumenge a la Font del Balç, al terme municipal de Casserres, però a tocar de Gironella. El vi i la gastronomia hi han estat els protagonistes. La remor del riu i el sol han acompanyat l'ambient festiu en un espai on s'hi han concentrat els productes i les propostes d'onze cellers d'arreu de Catalunya i diversos productors del Berguedà. També hi ha hagut propostes lúdiques per a tots els públics, entre les quals la música en directe de Format3, el concurs de fotografia d'Instagram, i activitats per a la canalla. 

La mostra ha donat protagonisme a la DO Pla de Bages, amb els cellers Heretat Oller del Mas, Fargas Fargas, Can Serra dels Exibis i la Diferenta; mentre que ha permès conèixer també el projecte berguedà de la Bauma de les Deveses, que es proposa recuperar el singular paisatge que constitueixen les velles feixes de parets de pedra seca de Sant Julià de Cerdanyola i elaborar vi al Berguedà.

 
Arxivat a