Malestar a Puig-reig pels actes incívics causats amb pirotècnia per Sant Joan

L'ajuntament de la població ha fet pública una nota a les xarxes socials en què mostra "el rebuig més absolut" a aquest tipus de conducta i demana als responsables dels menors que els alertin i conscienciïn

Redacció
29 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:40h
Incivisme a Puig-reig.
Incivisme a Puig-reig. | Cedida
L'Ajuntament de Puig-reig ha expressat malestar pels "comportaments incívics" que responsables municipals asseguren haver detectat aquests dies de la festa de Sant Joan, principalment relacionats amb l'ús de material pirotècnic. En un comunicat a les xarxes socials, el consistori puig-reigenc ha mostrat el seu "rebuig més absolut" a aquest tipus de conducta. 

"L’espai públic és de tots i totes i l’hem de preservar i mantenir en les millors condicions possibles", ha recordat el consistori en la nota que han fet pública. Fonts municipals adverteixen, tal com deixa constància l'ajuntament a l'escrit, que han detectat desperfectes a la via pública i que han rebut "queixes veïnals". Així mateix, demanen que els responsables dels menors que en són autors "els alertin" i "els conscienciïn de la gravetat dels fets". 

El consistori ha acompanyat l'avís a Facebook de la imatge d'un vidre trencat. Un fet que ha aixecat també reaccions de rebuig a les xarxes. 


 
Arxivat a