Els Mossos detenen una dona a Berga per un robatori violent a una persona gran

La presumpta autora dels fets va tirar a terra la víctima, de 89 anys, quan intentava robar a casa seva; i va sostreure-li la bossa de mà

Redacció
29 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:13h

Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. Foto: Mossos d'Esquadra


Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga (Berguedà) han detingut una dona, de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Berga, com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i un delicte de furt. Segons han informat aquest migdia, la detenció va realitzar-se el passat dimecres 27 de juny. 
 
La detenció és el resultat d'una investigació iniciada el 21 de juny arran d'un robatori violent que va patir una dona d'edat avançada a casa seva, a Berga.
 
La víctima, de 89 anys, va explicar als mossos que l'agressora, que coneixia des de feia mig any, es va presentar al seu domicili i es va oferir netejar-li la casa. En aquella ocasió, la víctima s'hi va negar, però davant la seva insistència finalment la va deixar entrar.
 
Segons expliquen fonts de la policia catalana, quan la presumpta autora dels fets va marxar, un veí va alertar a la víctima que havia trobat la seva cartera a l'escala de l'edifici. En aquell moment, la víctima es va adonar que li havia sostret la cartera en un descuit.
 
El passat 21 de juny la dona de 47 anys es va tornar a presentar a casa seva i, tot i que en un principi la víctima es va negar a obrir-la, davant la seva insistència la va tornar a deixar entrar. Un cop dins va intentar entrar a les habitacions i, quan la víctima ho va intentar impedir, la va tirar a terra i li va sostreure la bossa de mà. Arran d'aquests fets els mossos van iniciar una investigació que va finalitzar dimecres amb la detenció de la presumpta autora.
 
La detinguda ha passat aquest dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.
 
 
Arxivat a