La periodista Mabel Moreno, nova cap de Continguts de La Xarxa

Durant vuit anys va treballar a l'àrea d'informatius de Ràdio l'Hospitalet i des de l'any 2006 treballa a la Xarxa Audiovisual Local

Redacció
28 de juny del 2018
La periodista Mabel Moreno serà la nova cap de Continguts de La Xarxa de Comunicació Local. Ha estat escollida en una convocatòria pública oberta el mes de febrer per ocupar aquesta plaça. És el primer cop que l'empresa, creada per la Diputació de Barcelona, convoca un concurs públic per accedir-hi.

Aquest procediment pioner que ha impulsat el conseller delegat de la Xarxa de Comunicació Local, Francesc Pena, s'aplicarà a partir d'ara a la resta de càrrecs directius de l'empresa dins de l'aposta de La Xarxa per bastir una estructura de gestió professionalitzada per garantir l'adaptació als nous reptes del sector i l'assoliment del Pla Estratègic 2017-2020, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Moreno (l'Hospitalet de Llobregat, 1973) ha estat vinculada des dels inicis a la informació local. Durant vuit anys va treballar a l'àrea d'informatius de Ràdio l'Hospitalet i des de l'any 2006 treballa a la Xarxa Audiovisual Local, on va ser responsable d'informatius entre 2010 i 2012, i entre 2013 i 2014.