Berga i Cervera acolliran els actes centrals ecumènics del Bisbat de Solsona

Redacció
04 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:56h
576_1420386360noecum
576_1420386360noecum

La capital del Berguedà i la de la Segarra seran les ciutats que acolliran aquest any els actes centrals de la Setmana de la Pregària per la Unitat dels Cristians, que organitza la delegació diocesana d'Ecumenisme i Relacions Internacionals del Bisbat de Solsona. 

Per parlar d'aquest moviment tendent a la reunificació de totes les confessions cristianes es realitzarà, primer a Berga i el 17 de gener, la primera sessió de la V Jornada Ecumènica. Es farà a l'Escola Vedruna a partir de tres quarts de 10 del matí i es tractarà sobre ecumenisme i persecució contra els cristians. Concretament, serà una xerrada vehiculada a través de ponents experts, tals com el director de l'ISCREB, Antoni Matabosch Soler, i el periodista i pastor evangèlic de l'església Betania de Barcelona, Julio Pérez Giménez. 

La segona activitat de la Trobada es farà a l'església de Sant Agustí de Cervera el 24 de gener. Aquesta jornada, que parlarà de la unitat dels cristians enmig de la persecució, comptarà amb la participació de l'església copta de Cervera i l'ortodoxa de Solsona, i entre les personalitats destacades hi haurà el bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, i el director general d'Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell.