Sheila Canudas, millor nota de les PAU al Berguedà

La jove de Berga ha tret un 9,5 en la fase general de la selectivitat

28 de juny del 2018
Actualitzat a les 22:58h
Sheila Canudas ha tret un 9,5 a la fase general de les PAU.
Sheila Canudas ha tret un 9,5 a la fase general de les PAU. | Cedida
L'estudiant Sheila Canudas Perarnau de l'Institut Guillem de Berguedà ha tret la millor nota de les PAU a la comarca, segons les dades que han facilitat els responsables dels diferents instituts de secundària del Berguedà a NacióBerguedà. Sheila Canudas ha aconseguit un 9,5 en la fase general de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). 

Al Berguedà han aprovat el 97,99% dels alumnes que es presentaven a la selectivitat, amb una mitjana de 6,5. Sheila Canudas, que és de Berga i té 18 anys, ha explicat a NacióBerguedà que el seu objectiu és estudiar Dret i Economia a la Universitat Pompeu Fabra. La nota d'accés a la universitat de Canudas és un 13,4, i afirma que li feia falta un 11,9 per poder estudiar el que volia. De manera que tot fa pensar que hi accedirà sense cap problema. 

Canudas ha detallat que s'esperava treure bona nota, però que l'ha sorprès que finalment fos tan alta. "Durant el curs ho he anat portant tot molt al dia, i llavors per la selectivitat òbviament vaig estudiar, però no vaig deixar de fer la resta de coses per estudiar pels exàmens", ha comentat. Sheila Canudas creu que abans de les proves "s'ha de tenir tot ja après".

De la fase general de les PAU, Sheila Canudas ha relatat que els exàmens li van semblar "en general força assequibles"; i ha apuntat que "el d'Història, que és el que m'esperava més mala nota, em va semblar fàcil". Canudas també ha assenyalat que li va semblar difícil "tant Matemàtiques com Economia", encara que "va ser una cosa força general". De fet, la jove ha recordat que ambdues proves van generar queixes dels estudiants.

Sheila Canudas ha subratllat que a l'estiu l'aprofitarà per descansar de cara a començar l'etapa universitària el proper curs. 
Arxivat a