Terradelles prepara una Festa Major per a tots els públics i farcida de propostes lúdiques

La celebració s'allargarà durant tot el cap de setmana

Redacció
28 de juny del 2018
Actualitzat a les 22:14h
L'esbart cadí, a la Festa Major de Terradelles de 2017.
L'esbart cadí, a la Festa Major de Terradelles de 2017. | Esbart Cadí
L'Ajuntament de Bagà i l'Associació de Veïns de Sant Pere de Terradelles preparen per aquest cap de setmana la Festa Major d'aquest nucli de la població. La celebració busca consolidar-se com un punt de trobada per a baganesos de totes les edats i presenta activitats molt diverses. 

El programa d'actes comença aquest divendres 29 de juny a les 6 de la tarda amb inflables per a la mainada i animació. A les 8, hi ha masterclass de zumba i a les 10 del vespre es celebra la sisena caminada nocturna del nucli. A la mitjanit, és el moment de la Festa Jove amb Mon DJ i diversos punxadiscos locals.

La ja clàssica Festa de l'Escuma tindrà lloc a partir de les 12 del migdia de dissabte 30. A la tarda, dissabte, hi haurà un concurs de truc i el primer campionat d'slot infantil i juvenil. A les 7 de la tarda, dins del cicle de col·loquis de Bagà sobre la Guerra Civil, se celebrarà una nova xerrada al voltant del conflicte bèlic. I en acabar, hi haurà sopar a la fresca. 

Els elements tradicionals tindran protagonisme a partir de les 10 de la nit amb cercavila de nans i gegants i encesa de la foguera de sant Pere. A partir de les 11, a més hi haurà ball amb el Duet Majestic i, tot seguit, discomòbil amb animació, a càrrec de Divertimento. 

Diumenge 1 de juliol, el dia començarà a dos quarts d'11 del matí, amb missa de campanya a la plaça de Sant Pere de Terradelles i xocolata desfeta en acabar. A dos quarts de 12 del migdia es farà un taller de creació de capgrossos. I a dos quart de 6 de la tarda, un partit de futbol de festa major. A dos quarts de 7 de la tarda serà el torn dels ballets a càrrec de l'Esbart Cadí, i una hora més tard, serà el moment de l'inici de l'esperada segona baixada d'andròmines. 

A les 8 del vespre, la festa començarà el seu compte enrere més especial amb el ball de fi de festa a càrrec de Carles Xandri. 

Consulta aquí el programa sencer d'activitats.
Arxivat a