El concurs literari Aurora Bertrana de Vilada suma 84 candidatures

Els premiats es donaran a conèixer aquest divendres en un acte a les 7 de la tarda al Local Pirinenc

Redacció
28 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:47h
Imatge de Vilada.
Imatge de Vilada. | Ajuntament de Vilada
Vilada entregarà els premis Literaris Autora Bertrana el proper divendres 29 de juny a les 7 de la tarda al Local Pirinenc de Vilada. Es trata de la sisena edició del certamen. Segons fonts de l'organització, la convocatòria ha estat "altament participativa", igualant la participació de l'any passat, amb 7 treballs en la categoria d'infantil i 77 treballs en la categoria d'adults. 

Els membres del jurat del concurs s'han reunit aquest matí de dijous i està composat per Anna Maria Formosa, Maria Rosa Masana, Daniel Montañà, Toni Gol i Jaume Huch. Durant l'acte, es podrà visitar l'exposició "Aurora Bertrana, el virus de l'aventura". Una mostra cedida per l'Institut Català de les Dones, que romandrà exposada en aquesta ubicació fins a finals de la setmana que ve. 

Per commemorar els 125 i 150 anys del naixement d'Aurora i Prudenci Bertrana, l'Ajuntament de Vilada va recuperar els premis literaris l'any passat, celebrant-ne la cinquena edició. El concurs s'havia realitzat entre els anys 2008 i 2011, tot i que posteriorment s'havia perdut.  

Amb aquests, el consistori convida a retre homenatge i posar en valor la literatura amb 450 euros de premis. El primer premi serà de 300 euros, mentre que el segon tindrà una compensació de 150 euros. 
Arxivat a