El Consell Esportiu celebra la festa de cloenda de la temporada d'esport escolar

A l'esdeveniment, que va fer-se a les piscines de Sant Jordi de Cercs, hi han participat fins a 200 persones

Redacció
27 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:51h
Festa de cloenda de l'esport escolar, a Sant Jordi de Cercs.
Festa de cloenda de l'esport escolar, a Sant Jordi de Cercs. | Consell Esportiu del Berguedà
El Consell Esportiu del Berguedà va celebrar dissabte passat, a les piscines municipals de Sant Jordi de Cercs, la festa de cloenda de la temporada d'esport escolar, amb la participació de 200 persones assistents.

Com a novetat d'enguany, els participants van gaudir de l'exhibició de patinatge del club local, el CPA Cercs, amb tres espectacles diferents: Minions, Star Wars i Pirates del Carib.
 

Alguns dels guardonats en la jornada de cloenda de l'esport escolar. Foto: Consell Esportiu del Berguedà


Després de l'esmorzar i l'exhibició, tothom va poder accedir a la piscina i va fer-se l'entrega de guardons, que va ser el punt final de la festa. Entre els premiats d’aquest any de les lligues i trobades escolars de futbol, patinatge, escacs i tenis taula, també hi va haver el reconeixement al programa de valors "Futbol 7 = 2 x 1" i a les targetes verdes, que incentiven el joc net dins l’esport. En l'organització de l'esdeveniment, es va comptar amb tot el suport de l'Ajuntament de la vila de Cercs. El consell esportiu està preparant en aquests moments la temporada del curs vinent.
 

El final de curs de l'esport escolar va comptar amb activitats i una entrega de guardons. Foto: Consell Esportiu del Berguedà