38 projectes i serveis a la disposició dels centres educatius del Berguedà

Es fa una difusió d'una eina interactiva, molt intuïtiva, que estructura la informació de les activitats a través de fitxes, que recull tota l'oferta d'activitats que les institucions programen a la comarca

Redacció
27 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:41h

Un catàleg recull fins a 38 accions al servei dels centres de infantil, primària, secundària i escoles bressol. Foto: Consell Comarcal del Berguedà


El Consell Comarcal del Berguedà i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADB) refermen el seu compromís i treball conjunt, i presenten per segon any consecutiu un catàleg de serveis i activitats pels centres educatius de la comarca, que recull fins a 38 accions al servei dels centres de infantil, primària, secundària i escoles bressol.
 
Amb la voluntat de coordinar les activitats en l'àmbit educatiu, el consell i l'ADB posen a la disposició de la trentena de centres del Berguedà un catàleg d’activitats per al curs 2018-2019, que recullen tota l'oferta d'activitats que les institucions programen a la comarca, amb l'objectiu de facilitar les demandes dels centres. 
 
Es fa difusió d'una eina interactiva, molt intuïtiva, que estructura la informació de les activitats a través de fitxes que contenen les següents variables: descripció de l'activitat, objectius, continguts, a qui s'adreça, durada, calendari i contacte.
 
El catàleg està dividit en 7 àrees per escoles bressol, infantil i primària que inclouen fins a 10 accions. Mentre que en el cas de secundària es divideixen en 14 àrees que recullen 28 accions. En total 38 accions i projectes dels que poden participar els centres berguedans. 
 
Les àrees temàtiques treballades des de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà són: cultura emprenedora; borsa jove; ocupació al Berguedà; Projecte Educatiu de Tecnologia, Educació Innovació i Treball (PETIT); generació d’idees i creació d'empreses; Currículum Vitae; Empresa Jove Europea; Cooperatives; entrevista de treball. 
 
Mentre que les àrees temàtiques plantejades des del Consell Comarcal del Berguedà són: Serveis i recursos; esport blanc escolar; igualtat i identitat de gènere; migracions; consum; diversitat i inclusió social.
 
Des de fa temps, les dues institucions desenvolupen activitats per a l'alumnat dels centres i aquesta presentació conjunta pretén facilitar la informació als centres, amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics del Berguedà.