La caminada de Gósol proposa una ruta de 16 quilòmetres i espera sumar 1.300 participants

El preu d'inscripció anticipada fins al 13 de juliol és d'11 euros per a les persones adultes i 9 euros per als menors de 14 anys

Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:27h
Caminada de Gósol.
Caminada de Gósol. | Arxiu
La caminada de Gósol d'aquest any recorrerà la part central de la vall de Gósol que té el riu Aigua de Valls com a element vertebrador. La cita és el dissabte 15 de juliol a les 8 del matí, a la plaça de Gósol. Al llarg del recorregut, els participants aniran trobant el curs fluvial, així com alguns dels seus afluents. L'itinerari passarà pel Molí, Torrentsenta, el Coll de Gósol, el Serrat de la Matella i, abans d'arribar a Gósol de nou, farà una aturada a Sorribes. La distància total serà d'uns 16,3 quilòmetres i un desnivell positiu de poc més de 550 metres, de manera que està a l’abast de tothom. 

El preu d'inscripció anticipada fins al 13 de juliol és d'11 euros per a les persones adultes i 9 euros per als menors de 14 anys. És imprescindible portar el DNI per recollir el dorsal de la caminada el dissabte a la tarda de 6 a 8 de la tarda o diumenge a partir de les 7 del matí. A Gósol, també fins al 13 de juliol, la inscripció pot fer-se a la carnisseria Guitart, al carrer Nou número 1. Dissabte a la tarda i diumenge al matí serà possible obtenir el dorsal a la mateixa plaça de Gósol, per 12 euros el dorsal de l'adult i 10 euros el de l'infant menor de 14 anys. L'organització posa 1.100 dorsals a la venda i en reserva 200 i aquells que no s'hagin venut anticipadament per tal que hi pugui haver inscripcions el mateix cap de setmana de l'activitat. 
Arxivat a