Tall de trànsit a la C-16 per les obres de reparació del cable caigut

El Servei Català de Trànsit ha informat d'afectacions del trànsit a tres quarts de 6 de la tarda pels treballs que està realitzant Endesa

Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:02h
Imatge del tall de carretera d'ahir a la C-16.
Imatge del tall de carretera d'ahir a la C-16. | Cedida
El Servei Català de Trànsit ha restringit en els dos sentits la circulació a la C-16, a Cercs, aquesta tarda per les obres de reparació del subministrament elèctric que està realitzant Endesa, després que ahir diumenge un cable d'alta tensió caigués a la via. La circulació s'ha reestablert en pocs minuts. Les afectacions han començat a dos quarts de 6 de la tarda amb pas alternatiu i s'han allargat fins poc passades les 6. 

Es tracta d'una afectació causada pels treballs de reparació que aquesta tarda realitza la companyia elèctrica, per tal d'arreglar el cable caigut i els desperfectes que va ocasionar la incidència. 
 
Un cable d'alta tensió va caure ahir sobre la C-16 i va obligar a tallar la via durant dues hores i mitja. El Servei Català de Trànsit (SCT) va reestablir la circulació de la C-16 en tots els sentits prop de dos quarts de 5 de la tarda després d'haver restringit el trànsit prop de les 2, si bé abans i després van registrar-se diversos quilòmetres de cua en sentit Barcelona.