25
de juny
del
2018
Actualitzat
a les
19:26h
La Gastropirineus 2018 se celebra a Berga els dies 25 i 26 de juny i pretén mostrar les excel·lències gastronòmiques i agroalimentàries dels Pirineus. En aquesta tercera edició es posarà l'accent en el potencial gastronòmic del Berguedà, situant-lo en la memòria de tots els assistents com a punt de referència i aconseguint mantenir en el temps el focus d'atenció sobre les possibilitats del sector. Les jornades han començat aquest matí amb una sessió inaugural de cuina en directe que ha comptat amb la participació d'Anna Lombardero i Remei Escolies del restaurant Els Roures (Castellar del Riu) i de Jordi Badia i Marcel Ribera del restaurant La Cabana (Berga).
3 generacions de #restaurantelsroures amb
Anna Lombardero, Remei Escolies i la Rosalia acompanyades amb en Josep Badia i en Marcel de @lacabanaberga ens faràn una sessió de cuina amb plats arrelats al territori del berguedà.#gastropirineus2018#visitpirineus