Arrenca a Berga la 3a Gastropirineus que acull 200 professionals d'arreu del país

El Sopar amb Estrelles d'aquest dilluns a la nit, que està elaborat per xefs de renom, comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra

25 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:26h
Sessió de cuina en directe amb els restaurants La Cabana i Els Roures.
Sessió de cuina en directe amb els restaurants La Cabana i Els Roures. | Federació Intercomarcal d'Hostaleria,Restauració i Turisme/Twitter
La Gastropirineus 2018 se celebra a Berga els dies 25 i 26 de juny i pretén mostrar les excel·lències gastronòmiques i agroalimentàries dels Pirineus.  En aquesta tercera edició es posarà l'accent en el potencial gastronòmic del Berguedà, situant-lo en la memòria de tots els assistents com a punt de referència i aconseguint mantenir en el temps el focus d'atenció sobre les possibilitats del sector. Les jornades han començat aquest matí amb una sessió inaugural de cuina en directe que ha comptat amb la participació d'Anna Lombardero i Remei Escolies del restaurant Els Roures (Castellar del Riu) i de Jordi Badia i Marcel Ribera del restaurant La Cabana (Berga).
 
Arxivat a