Noves Tecnologies

Capolat estrena web municipal

La presència institucional a Internet és una de les línies de suport als petits municipis del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona

per Redacció, Berga | 20 de juny de 2018 a les 19:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Nou web municipal de l'Ajuntament de Capolat.


La Diputació de Barcelona ha renovat el web municipal de Capolat. A través del seu suport, l'ens provincial ha permès estrenar pàgina web institucional a Capolat (Berguedà), Calldetenes (Osona) i Santa Maria d'Oló (Moianès). La presència institucional a Internet és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de Serveis de la Diputació.
 
Aquests nous webs tenen una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb l'objectiu de prestar serveis de forma més eficient a la ciutadania i assegurar el compliment de la normativa vigent en termes d'accessibilitat, administració electrònica i transparència.
 
La creació dels portals institucionals comprèn l’anàlisi de continguts, la identificació de mòduls necessaris de publicació i tramitació (seu electrònica, perfil de contractant, tauler d’anuncis, entre d'altres), la posada en funcionament del portal i el seu manteniment.
 
La Diputació de Barcelona assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius als municipis menors de 50.000 habitants. 

 

Participació