VÍDEO Els Castellers de Berga descarreguen tres castells de 7 a Centelles

La de diumenge passat ha estat una diada ràpida, sense peus desmuntats, ni intents desmuntats, ni caigudes

Redacció
19 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:18h
Un 4 de 7 dels Castellers de Berga en l'actuació de Centelles.
Un 4 de 7 dels Castellers de Berga en l'actuació de Centelles. | Castellers de Berga
Els Castellers de Berga han actuat a Centelles el passat cap de setmana, compartint plaça amb els Sagals d'Osona i els Xerrics d'Olot. Ha estat la tercera vegada que han estat presents en aquesta població d'Osona. Concretament, l'actuació ha estat a la plaça Mossèn Xandri, on han fet una excel·lent actuació descarregant tres castells de 7 pisos. En primera ronda, han descarregat un 4 de 7 molt sòlid; en segons ronda, han hagut de treballar una mica més el 3 de 7 amb agulla i així mateix han acabat descarregant un 3 de 7 en tercera ronda. 
Per la seva banda, els Sagals d'Osona han descarregat un 3 de 8,un 4 de 8 i un 4 de 7 amb agulla. Una actuació que els situa en bones condicions en el camí cap a la Festa Major de Vic, d'aquí a unes setmanes. Els Xerrics d'Olot han descarregat tres castells bàsics de 6. Ha estat una diada ràpida, sense peus desmuntats, ni intents desmuntats, ni caigudes.
 
La de Centelles és l'única actuació dels Castellers de Berga aquest juny. Les properes actuacions són el 8 de juliol, a Bagà. El dissabte 14 de juliol, a Berga, els de la camisa blava celebren el sisè aniversari de la colla.