Ivan Camps i Amàlia Molina guanyen la marató de la Berga Trail

El temps del vencedor absolut de la prova ha estat de 4 hores i 41 minuts i 57 segons | Uns 500 corredors han participat en les tres modalitats de cursa que s'han celebrat aquest diumenge

18 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:40h
El berguedà Ivan Camps en travessar la línia de meta.
El berguedà Ivan Camps en travessar la línia de meta. | Albert Garrido / Mountain Runners
El berguedà Ivan Camps i la santpedorenca Amàlia Molina s'han alçat aquest passat cap de setmana com a vencedors de la marató de la Berga Trail, una prova de muntanya de 42 quilòmetres i 3.250 metres de desnivell positiu. En total, prop de mig miler de corredors han participat a la Berga Trail en les seves diferents modalitats. Diumenge, amb un bon clima i molta ambientació, s'han disputat tres modalitats de cursa: la marató, la mitja marató de 25 quilòmetres i 1.880 metres, i el format mini de 14 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell. La prova està organitzada per l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, el Consell Comarcal del Berguedà i l'Ajuntament de Berga.

El temps d'Ivan Camps ha estat de 4 hores i 41 minuts i 57 segons, mentre que el de la guanyadora femenina Amàlia Molina ha estat de 6 hores, 51 minuts i 52 segons. Eric Moya i Roger Embid han quedat segon i tercer en la classificació absoluta per darrere d'Ivan Camps; mentre que en categoria femenina, Molina ha superat amb autoritat a Neus Estrany i Anna Olivares. La prova, molt consolidada i que enguany celebrava la seva tretzena edició, és d'una exigència alta i aplega anualment molts corredors i corredores de muntanya de la comarca, però també de vinguts d'arreu del territori.  

En la mitja marató els guanyadors, els vencedors han estat Raúl Butaci i Neus Rosiñol, pujant al podi en primera posició per davant d'Eric Riba i Enrique Santamaría, i de Sofia Fortuna i Maria Martínez, respectivament. En la competició mini, que va estrenar-se l'any passat, han triomfat Ot Ferrer, seguit d'Oriol Rodríguez i Roger Comellas, i Laia Font, a qui Carla Esclusa i Alba Font han acompanyat al podi.
 

Amàlia Molina va ser la guanyadora de la marató en categoria femenina Foto: Albert Garrido / Mountain Runners

 

La Berga Trail que es desenvolupa per un traçat de muntanya de dificultat alta ha arribat enguany a la tretzena edició. Foto: Albert Garrido / Mountain Runners

Arxivat a