VÍDEO Una jove gimnasta gironellenca sorprèn amb un exercici perfecte al ritme del ball de l'Àliga

L'Égiba guanya la lliga Iberdrola en un campionat manresà espectacular | El Congost va viure un format innovador i emocionant per a una competició de gimnàstica, amb música i jocs de llum

Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:40h
L'equip femení de l'EGIBA, campiones de la lliga Iberdrola
L'equip femení de l'EGIBA, campiones de la lliga Iberdrola | Iberdrola
El Club Égiba manresà ha guanyat la lliga Iberdrola de gimnàstica femenina en una última jornada disputada aquest dissabte al Congost de Manresa en format d'espectacle, amb una excel·lent organització del club manresà. Les gimnastes han superat a altres clubs que comptaven amb unes plantilles molt experimentades. La jove gironellenca Laia Font ha sorprès, a més, amb un exercici gairebé perfecte al ritme del ball de l'Àliga de la Patum. 

Les joves gimnastes han saltat a la pista amb molta pressió a sobre, però a mesura que passaven els exercicis se l'han sabut treure de sobre, en una actuació que ha anat de pujada i que ha estat excel·lent en terra i salts, fet que els ha permès proclamar-se campiones de la Lliga estatal Iberdrola.
  A banda de l'actuació esportiva, Manresa també ha destacat en l'organització de la competició, jugant amb els llums i la música, trencant el format habitual d'aquestes competicions i potenciant les formes i gestos de la disciplina. El públic, que omplia la grada, va poder gaudir d'un espectacle pràcticament televisiu.

Les esportistes manresanes, l'equip tècnic i la grada han vibrat amb la victòria. L'Égiba es converteix en el primer equip que s'imposa en aquesta lliga.