Unes 700 persones assisteixen a les representacions de l'obra «El Diari d'Anna Frank»

La propera obra de La Farsa serà "El foc de les ginesteres" de Josep Maria de Sagarra, a la tardor

Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:51h
Escena de l'obra 'El Diari d'Anna Frank' de la Farsa.
Escena de l'obra 'El Diari d'Anna Frank' de la Farsa. | Cedida
Unes 700 persones han assistit el passat cap de setmana a les representacions de l'obra "El diari d'Anna Frank" de l'Agrupació Teatral La Farsa de Berga. Les dues representacions de "El diari d'Anna Frank" del dissabte 16 i el diumenge 17 de juny han estat un èxit. L'Agrupació Teatral la Farsa ha portat a escena una obra plena d'humanitat i un muntatge complex que ha convençut al públic, i la valoració que fa la companyia teatral berguedana de l'acollida de l'obra és positiva. 

L'elenc l'han format 10 actors que han pujat a l'escenari sota la direcció d'Angelina Vilella, mentre que una vintena de persones han participat en la part tècnica d'aquest espectacle teatral. L'actriu berguedana Laia Tor de tan sols 13 anys hi ha interpretat el paper protagonista d'Anna Frank. 

La propera obra de La Farsa serà "El foc de les ginesteres", a la tardor. Aquesta obra de Josep Maria de Sagarra ja havia estat interpretada per la Farsa el 1977.
 

Escena de l'obra 'El Diari d'Anna Frank' de la Farsa, que s'ha representat aquest cap de setmana. Foto: Cedida

 

L'actriu protagonista ha estat la berguedana Laia Tor de 13 anys. Foto: Cedida

 

El muntatge ha estat especialment complex pel fet de tractar-se d'una obra coral de diversos actors en escena en un espai reduït. Foto: Cedida

Arxivat a