VÍDEO Noves imatges de l'agressió ultra a membres del CDR a Santa Maria d'Oló

Dues persones van resultar ferides i van haver de ser ateses a l'hospital Sant Joan de Déu

Redacció
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 3:18h
Imatges de l'agressió.
Imatges de l'agressió.
Els CDR van denunciar aquest dissabte a través del seu compte de Twitter que durant la matinada membres del de la Catalunya Central, que engloba Cercs, Oló, Manresa, Avinyó, Gironella i Puig-reig, van ser agredits per grupuscles d'ultres. "Una vintena d'ultres han encerclat i agredit companyes amb consignes racistes i feixistes", apuntaven, tot clamant que no restaran "passives al feixisme als nostres carrers".Segons van informar fonts del CDR de la Catalunya Central a NacióDigital, l'agressió va ser a Santa Maria d'Oló (el Moianès), quan el grup, que es dedica a retirar cartells i llaços grocs, va descorrir, increpar i agredir veïns de la població. Tal com es pot veure en les imatges, compartides per @MOTARDS11S, dos homes s'empenten al costat d'un cotxe i un etziba un cop de puny a un altre.

Les mateixes fonts van explicar que hi va haver dues persones ferides, una que va rebre un cop de puny i un altre que va patir lesions a les cervicals. Ambdues van ser ateses a l'Hospital Sant Joan de Déu. Els responsables ja han estat identificats i els ferits han presentat denúncia. 
 
L'alcalde de la població va informar que també presentarà denúncia i l'Ajuntament es presentarà com a acusació particular.
Una nova agressió va tenir lloc el mateix dia que un jove de 30 anys que estava amb un grup de cinc o sis persones més traient cartells del CDR i llaços grocs a Lleida va agredir un home de 65 anys. Josep Aldabó, la víctima, va explicar que pels volts de les set del matí ell estava tornant de fer una cura de son i quan va passar per una plaça aquest grup se li va dirigir increpant-lo amb crits de "Viva España" al veure que portava un llaç groc a la solapa.