Els serveis municipals provaran de destapar l'embús a la plaça de les Fonts

El regidor d'Urbanisme ha explicat que és una actuació que estava ja programada, però en què la brigada actuarà en funció de la resta de necessitats que hi hagi i segons criteri tècnic

15 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:27h
Carpes a la plaça de les Fonts, preparades per acollir la Fira Ambsense aquest dissabte.
Carpes a la plaça de les Fonts, preparades per acollir la Fira Ambsense aquest dissabte. | Pilar Màrquez Ambròs
Els serveis municipals provaran de destapar l'embús que hi ha a la canonada a la font de la Plaça de les Fonts. El regidor d'Urbanisme, Oriol Camps assegura, que és una actuació que hi ha "pendent" i que el fet que encara no s'hi hagi actuat respon a la manca de personal que ha afectat la brigada els últims mesos i per l'elevada quantitat de feina. "Les actuacions a la via pública es realitzen en funció de la gravetat, i en funció del que decideixen els tècnics municipals que són els que hi entenen", ha matisat el regidor. 

"Es provarà de desembussar amb els mitjans de què disposem, si no ens en sortim ja veurem què fem", perquè aleshores caldria obrir la plaça i rebentar el paviment.

El PDECat va emetre un comunicat el passat cap de setmana en què considerava que la Fira Ambsense no havia de fer-se a la plaça de les Fonts, pel problema de pèrdua d'aigua constant del sortidor. La Fira Ambsense celebrarà la seva tercera edició a la plaça de les Fonts, aquest dissabte. La mostra està dedicada als coneixements i productes relacionats amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries organitzada per l'Ajuntament de Berga i l'hospital de Sant Bernabé, i amb la col·laboració de l'Associació Celíacs de Catalunya, l'Associació d'Intolerants a la Lactosa d'Espanya, la Diputació de Barcelona i Toleràncies, Menjant amb Il·lusió.


 
Arxivat a