Els alumnes de cicle superior de l'escola de Guardiola organitzen una caminada

L'activitat serà el proper dijous 21 de juny amb sortida davant del centre educatiu a les 9 del matí

Redacció
15 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:12h
Alumnes de cicle superior de l'Escola Sant Llorenç de Guardiola.
Alumnes de cicle superior de l'Escola Sant Llorenç de Guardiola. | Cedida
Els alumnes  de 5è i 6è de l'escola Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà organitzen una caminada el proper dijous 21 de juny a les 9 del matí, amb sortida davant del centre educatiu. Aquest darrer trimestre els alumnes de l'escola han treballat en un projecte sobre com organitzar una activitat d'aquestes característiques, un propòsit que ara portaran a terme.

S'han preparat tres rutes, adreçades a les diferents edats dels nens. La curta té un recorregut de  2 quilòmetres, la mitjana de 4 quilòmetres i la llarga de 8 quilòmetres. Les tres rutes seran circulars i passaran pels voltants de Guardiola. Els alumnes han fet possible que els trajectes puguin consultar-se a l'aplicació "Mini-walk Guardiola" de wikiloc. L'activitat està organitzada pels nens i nenes de l'escola, però està oberta a la participació de tothom. 
 
La inscripció valdrá 3 euros per a les persones que no siguin alumnes de l'escola. Les butlletes es poden recollir a l’escola o en algunes botigues del municipi, i un cop omplertes es poden deixar a la bùstia de l’escola o bé donar-les a un nen o nena de cicle superior.
Arxivat a