Aura Coronado es proclama campiona en la primera fase de la Copa Espanya d'Alpí en Línia

Oleguer Selga, de Gironella, va debutar a la competició d'àmbit estatal, assolint una meritòria tercera posició

Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:17h
La jove Aura Coronado durant la competició del passat cap de setmana.
La jove Aura Coronado durant la competició del passat cap de setmana. | Cedida
La primera fase de la Copa Espanya i la segona fase de la Lliga Catalana de Patins d’Alpí en Línia de la temporada 2018 s'ha celebrat aquest darrer cap de setmana a Puigcerdà, amb la participació de dos esportistes berguedans del May Luengo Esquí Club. 

La prova que es va celebrar va ser molt disputada, i hi van participar de ple tots els membres de la selecció espanyola absoluta i els millors patinadors dels principals clubs espanyols i catalans, sent diumenge un dia molt complicat, ja que durant la celebració de la prova, va ploure amb intensitat. Aura Coronado Mateu, de Castellar de n’Hug, es va proclamar guanyadora, tant de la fase corresponent de la Copa Espanya com de la de la Lliga Catalana, i va aconseguir el tercer millor temps absolut de la prova, fet que li permet accedir a la setena posició absoluta del rànquing espanyol i entrar a formar part de la selecció espanyola absoluta d'Alpí en Línia amb només 13 anys, sent la més jove dels seus integrants.

Oleguer Selga Costa, de Gironella, que ha començat a patinar a l'Escola d'Alpí en Línia de Berga durant el curs escolar 2017/2018 va debutar a la competició d'àmbit estatal de la Copa Espanya 2018, assolint una meritòria tercera posició i la segona posició a la fase de la Lliga Catalana de la categoria U15. 
 

Sens dubte, grans resultats els obtinguts pel dos esportistes berguedans, i que els serviran per encarar amb molt bones sensacions les properes curses del circuit. Del calendari esportiu de les properes setmanes cal destacar les cites de l'1 de juliol a Béjar (Salamanca) i el 22 de juliol a Berga, que acollirà el III Trofeu Berguedà, que ja començarà a ser tradició a la comarca. 
 

Oleguer Selga, el jove gironellenc que competeix en Alpí en Línia. Foto: Cedida