El Tossalet Club de Natació guanya un or en els campionats de Catalunya de Reus

L'equip berguedà va presentar tres combos, quedant en categoria B en primer lloc

Redacció
14 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:10h
Nedadores del Tossalet a Reus.
Nedadores del Tossalet a Reus. | Cedida
El club de natació El Tossalet CN - Berga va guanyar un or en els campionats de Catalunya de natació artística de Reus. El darrer cap de setmana, van competir en la modalitat de solos i combos a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms.

En la jornada de diumenge, l'equip berguedà va presentar tres combos, quedant en categoria B en primer lloc. L'equip vencedor format per Núria Armengau, Queralt Barrios, Berta Lores, Ona Rovira, Núria Rafart i Coaner Suades va realitzar una brillant competició.

Un segon equip del Tossalet CN - Berga va quedar en sisena posició.  El segon equip format per Iona Requena, Irune Sánchez, Aina Molina, Tania Gonfaus, Dúnia Mollar, Leire Fernández, Sigrid Pérez, Carlota Culell i Laia Valencia també va oferir una molt bona imatge. En categoria A, un altre equip format per Emma Corominas, Alícia Navarro, Laia Morales, Maria Massana, Eva Prat i Anna Calvo es va quedar a una dècima de pujar al podi, assolint un meritori quart lloc. Sheila Garcia va participar en el campionat de Catalunya en categoria d'aleví obtenint un onzè lloc entre les millors nedadores catalanes. 
 
L'entrenadora Bea Rodríguez va valorar com a molt positiva la nombrosa participació de les nedadores berguedanes.